Dag van het Wedstrijdzeilen 2021 - Alle verslagen

Noordzee Club – Uitgebreid verslag Dag van het Wedstrijdzeilen

Bijna was het gelukt………

Na 2 jaar zouden we eindelijk weer een echte Dag van het Wedstrijdzeilen hebben en zouden we elkaar treffen in het mooie clubhuis van de WV de Braassemermeer. Met ’s middags presentaties over de laatste updates, een terugblik op het afgelopen jaar, de competitiekalender 2022, de klassenindeling 2022, de komende NK’s, EK’s en WK’s, mooie verslagen van de World Sailing-, ORC- en IRC-vergaderingen en - last but not least - een update over de ontwikkelingen rond het Platform Wedstrijdsport van het Watersport verbond.

Daarna de vertrouwde gezellige borrel met hap en ’s avonds het gezellige diner met normaal gesproken de uitreiking van de Verbondsbezem prijzen, maar dit jaar de Vergulde Stoffer en Blik competitieprijzen en de illustere jaarprijzen. Altijd weer een van de hoogtepunten van het jaar en alles stond al in de steigers om dit mooie jaarlijkse evenement weer gezellig met elkaar te beleven, maar helaas: het moest weer digitaal.

Om jullie weer een hele middag Zoom meeting te besparen hebben we een uitgebreid verslag gemaakt van alle onderwerpen die wij tijdens de Dag van het Wedstrijdzeilen wilden behandelen.

Klik hier voor het hele verslag.

Voor iedereen die liever slides ziet, klik hier voor de informatie van de Technische Commissie, de Klassen indeling en de verslagen van World Sailing en ORC.

Op dinsdag 7 december om 20:30 doen we een Zoom meeting voor een Q&A sessie. Dan beantwoorden we alle ontvangen vragen en waar nodig geven we een toelichting. Klik hier om je daarvoor aan te melden.

Hierbij alle documenten bij elkaar.

Dag van het Wedstrijzeilen 2021 - volledig verslag

Powerpoint presentatie Technische Commissie, Terugblik, Klassenindeling, Verslagen van World Sailing 2021 en ORC Congres 2021

Voorlopige wedstrijdkalender 2022

Aanmeldformulier Q&A 7 december 2021