Laatste nieuws

Perfecte laatste Goofies races 2021-2022

4 april 2022 - De Goofies zeilwedstrijd van maart  werd geplaagd door gebrek aan wind. Bij de laatste wedstrijd van het Goofies winter wedstrijd seizoen afgelopen zaterdag 2 april, waren de omstandigheden perfect voor een mooie wedstrijdzeildag:  Droog, een forse wind en ijskoud. Het blijven tenslotte winter wedstrijden. Ook slaagden de Goofen er in om een baan op te geven met maximaal verschillende koersen.  Kortom een perfecte afsluiting.


Bestuurswisselingen en meer tijdens de ALV

30 maart 2022 - Voorafgaand aan de Noordzee Club Lezing 2022 vond de jaarlijkse ALV plaats in het prachtige nieuwe clubhuis van de Jachtclub Scheveningen, drijvend tussen de jachten. De voorstellen voor de benoemingen van de nieuwe bestuursleden werden unaniem aangenomen en de vertrekkende bestuursleden kregen allen de Speld van Verdienste van de Vereniging uitgereikt eveneens met unanieme goedkeuring van de vergadering.


Noordzee Club Lezing 2022: Marcelien de Koning

29 maart 2022 - De Noordzee Club Lezing 2022 op 26 maart werd dit jaar verzorgd door Marcelien de Koning, 3-voudig wereldkampioen en olympisch zilveren medaillewinnares en momenteel chef zero emission van het NOC*NSF én Ambassadeur van de Noordzee. Dit had niet veel passender kunnen zijn gelet op plaats van handeling bij de Jachtclub Scheveningen, direct aan de Noordzee bij een bijeenkomst van de Noordzee Club.


Special Awards 2021 Uitgereikt

28 maart 2022 - Op zaterdag 26 maart werden in het prachtige nieuwe clubhuis van Jachtclub Scheveningen de jaarlijkse Awards en de prijzen voor de Najaarscompetitie 2021 van de Noordzee Club uitgereikt. Ondanks de ‘voorbije’ coronaperiode was er gelukkig voldoende reden om te winnaars uit te nodigen en toe te juichen.


Webinar IRC European Championships 2022

26 februari 2022 - Dit jaar wordt vanuit Breskens het Europees Kampioenschap IRC verzeild van 25 t/m 28 augustus. Als hulp bij je voorbereiding organiseert de Nederlandse Noordzee Club in samenwerking met Wind & Watersport Vlaanderen en DAMEN Breskens Sailing een webinar op maandag 7 maart. Wees erbij zodat jij weet wat voor moois jou te wachten staat.