Laatste nieuws

Eerste resultaat inventarisatie jaarcompetitie

17 maart 2018 - Op 9 maart zijn we gestart met een inventarisatie van deelname aan wedstrijden van de jaarcompetitie. Vandaag het eerste resultaat. Nog niet ingevuld? Doe dat alsnog!


Zondag 18 maart: Sander van Doorn vertelt over de Mini Transat 2017

16 maart 2018 - De Noordzee Club organiseert op zondag 18 maart 2018 een lezing over de Mini Transat 2017 door Sander van Doorn bij de KNZ&RV in Muiden.


Verslag van de IJspegeltrophy

13 maart 2018 - Het regent pijpenstelen als we om 9.00 uur aan boord van de Albatros stappen. We gaan weer van start voor de één na laatste IJspegel van dit seizoen. De weersverwachting voor deze zondag meldt een zwakke wind die uit alle kanten dreigt te gaan komen. Een hele uitdaging staat voor de deur.


Wie vaart welke wedstrijd in de Jaarcompetitie?

9 maart 2018 - Tijdens de Dag van het Wedstrijdzeilen in Kajuitjachten, die in november door de Noordzee Club werd georganiseerd, is gesproken over de mogelijkheid om aan het begin van het seizoen te inventariseren wat de plannen zijn van teams voor het komende jaar. Daar starten we nu mee!


Laatste Update Van Uden Reco Stellendam Regatta 2018

7 maart 2018 - Buiten vriest het een paar graden. Mogelijk gaat het zelfs naar de –10 of nog kouder. De Elfstedenkoorts steekt op. In Friesland mag niet meer worden gevaren. Varen? We denken ...............