Laatste nieuws

2022 Uitreiking Jaarprijzen

23 november 2022 - Op zaterdag 19 november vond in het clubhuis van WV Braassemermeer, de uitreiking plaats van de Verbondsbezems. Dit gebeurde na afloop van het middagprogramma van de Dag van het Wedstrijdzeilen. Met op de achtergrond het prettige stemgeluid van Brenda Bee en tussen de gangen van het walking dinner ontvingen de winnaars hun prijzen.


2022 Juryprijzen

23 november 2022 - Eveneens werden op zaterdag 19 november meerdere Special Awards uitgereikt. Onder de winnaars van deze juryprijzen, te weten de Flipperkast Prijs, Coolhaas Prijs, Pechvogelprijs en de Prins Hendrik der Nederlanden Prijs, waren toch enkele zeer aangenaam verraste, blije gezichten te zien.


ORC Wereldkampioenschap 2023

2 september 2022 - Volgend jaar wordt van 4 tot 12 augustus gestreden om de titel ORC Wereldkampioen. Het groots opgezette evenement vindt plaats bij ons om de hoek, namelijk in het Duitse Kiel, waardoor het toegankelijker wordt voor iedere ORC boot in Nederland. In 2014 was Kiel ook zeer succesvol gastheer voor deze Wereldkampioen- schappen met wel 151 deelnemende boten uit 15 landen.


IRC Europees Kampioenschap 2022

2 augustus 2022 - In Breskens vond de afgelopen weekend (24 t/m 28 aug.) de IRC Europese Kampioenschappen 2022 plaats onder wel zeer ideale zeilomstandigheden. Wind, zandbanken en getijde maakten het een uitdagende regatta terwijl iedereen genoot van de mediterrane temperaturen en de zon die zich heel vaak liet zien.


Noordzee Club zoekt klasse controleurs

24 juni 2022 - Vind je het leuk om met bootjes bezig te zijn en doe je af en toe mee met wedstrijden, maar kan je vaak niet meevaren? Of heb je ervaring met wedstrijden maar hoeft dat niet meer zo nodig van je of is het fysiek misschien te zwaar? Of is een heel weekend weg te veel, maar kan je wel een dagje regelen om even wat anders te doen? Geïnteresseerd? Lees verder