Laatste nieuws

Prijsuitreiking Verbondsbezems 2018

8 december 2018 - Zaterdagavond 24 november 2018 zijn de jaarprijzen van de Noordzeeclub uitgereikt, hieronder de felbegeerde Verbondsbezems. Drie bijzondere prijzen zijn uitgereikt en in totaal 7 jaarprijzen.


Jaarkalender 2019, klassenindeling en competitie 2020

8 december 2018 - Tijdens de Dag van het Wedstrijdzeilen op 24 november zijn de jaarkalender en de klassenindeling voor 2019 besproken en is uitgebreid gediscussieerd over de opzet van de competitie vanaf 2020. Afgelopen week heeft het de Noordzee Club de reacties geëvalueerd en de jaarkalender vastgesteld.


Putting it back together: Cowes-Cherbourg Race.

16 november 2018 - As we stepped from Double Edge to the pontoon, to head to the noontime prize giving and lunch, a petite French sailor stepped (much more nimbly, I might add) from the boat berthed next to us and asked “I hope we did not wake you when ................


Prachtige zeildag met een mooie wind tijdens november Goofies

13 november 2018 - Vorige maand lukte het door gebrek aan wind niet om alle zeilers over de start te krijgen. Nu was er voldoende wind om een “normale” Goofies zeilrace te kunnen varen. In combinatie met het zonnige weer ..........


Samenwerking tussen ORC en IRC gaat door!

30 oktober 2018 - Sarasota, Florida, USA – Vertegenwoordigers van de RORC en ORC hebben elkaar, voorafgaand aan de start van de Rolex Middle Sea Race, bij de Royal Malta Yacht Club ontmoet om de verdere samenwerking tussen IRC en ORC op technisch niveau en de toekomst van een gezamenlijk offshore wereldkampioenschap te bespreken.