Laatste nieuws

Wiervrije Flevorace 2017

16 juli 2017 - Van 18-20 augustus wordt de Flevorace voor de 75e keer gehouden. De organisatie gaat er uiteraard alles aan doen om daar een succes van te maken. De laatste weken wordt er veel over wier gesproken. En zorg uitgesproken. We bagatelliseren het niet, op het Markermeer liggen er grote wiervelden. Daar moet je niet in verstrikt raken en daar kan of wil je wedstrijdzeilen. De organisatie neemt actie!


Herdenkingslocatie Frans Maas en Freddy Franssens gewijzigd

5 juli 2017 - De locatie van de herdenkingsdienst a.s. zaterdag wordt verplaatst naar de winterbergingsloods van Breskens Yacht Service. Adres : Deltahoek 26-28 te Breskens


Uitvaart Frans Maas en Freddy Franssens

4 juli 2017 - De nabestaanden van Frans Maas en Freddy Franssens hebben ons gevraagd om via deze website zoveel mogelijk bekenden te bereiken en uit te nodigen voor de uitvaart aanstaande zaterdag.


Nederlands jacht gekapseisd bij Oostende

1 juli 2017 - Tijdens de Light Vessel Race is vanmorgen een Nederlands jacht gekapseisd. Het betreft vermoedelijk de Capella van Frans Maas.


Team Brunel weer in Volvo Ocean Race

29 juni 2017 - Na een succesvolle deelname in de vorige editie doet Team Brunel weer mee aan de Volvo Ocean Race 2017-18. met wederom Bouwe Bekking aan het roer.