Laatste nieuws

Breskens organiseert IRC Europees Kampioenschap 2022

2 augustus 2021 - Mede op voorspraak van de Noordzee Club zal het IRC Europees Kampioenschap 2022 in Breskens worden gehouden. De 7e editie van het IRC Europees Kampioenschap zal over een serie van 4 dagen plaatsvinden in de tweede helft van augustus ’22 samen met het Breskens Sailing Weekend.


Damen Breskens Sailing Weekend 27–29 Augustus 2021

1 augustus 2021 - De inschrijvingen zijn open voor het Damen Breskens Sailing Weekend. Ook dit jaar wordt tijdens het Weekend gestreden om het Open Nederlands Kampioenschap IRC. Vrijdag 27 augustus is de eerste van de 3 wedstrijddagen en de kampioenen krijgen hun medailes op zondag 29 augustus.


Najaarscompetitie 2021 - Schrijf je in en doe mee!

25 juli 2021 - Het mag en het kan weer en de evenementen wachten op ons. Dus schrijf je in, doe mee en maak kans op de speciale prijzen in de Noordzee Club Najaarscompetie 2021! De organisaties doen hun uiterste best om er voor ons een feestje van te maken, dus waar wacht je op?


De Flevorace 2021 spoort potentiële deelnemers aan zich in te schrijven!

22 juli 2021 - Update 1 augustus - Flevorace geannuleerd. De KNZ&RV was vol aan de slag met de voorbereidingen van de Flevorace 2021, maar kan helaas niet doorgaan. De ontwikkelingen en bijbehorende maatregelen in verband met corona gingen de goede kant op en alle seinen stonden op groen, dus was de hoop van de KNZ&RV op een sportief en prachtig zeilevenement. Spijtig genoeg waren er niet op tijd voldoende inschrijvingen. Dat heeft de KNZ&RV moeten besluiten het evenement te annuleren.


ORC-Certificaat 2021 rating opties. Wat is nieuw?

21 juli 2021 - Het ORC-certificaat heeft een totaal nieuwe lay-out gekregen. Iedere eigenaar heeft dat inmiddels kunnen zien. De ratings zijn op één pagina samengebracht en bij de rating opties zijn er ook inhoudelijk wijzigingen. Dat kan grote gevolgen hebben. Ab Pasman van de Technische Commissie van de Noordzee Club legt uit en zet het allemaal netjes voor u op een rij.