Almere Regatta klaar voor de start

25 april 2018 - De organisatie van de Almere Regatta is klaar voor de start voor weer een mooie wedstrijd in de vele klassen. De Almere Regatta staat al vanaf het begin bekend om haar ...........................

professionele en mooie wedstrijden. Dit gaan we uiteraard dit jaar gewoon continueren. Inschrijven kun je in diverse klassen en banen.

Deelnemers van buiten Marina Muiderzand kunnen gratis overnachten van vrijdag 1 tot en met zondag 3 juni (= 3 nachten). Kom je eerder of blijf je langer, dan ben je het reguliere liggeld verschuldigd.

Up/Down Baan
We leggen een Up/down baan uit voor: ORC 1 t/m 3, J-109, J-80, Kwarttonners en FF-65. 

Langebaan
Op de Langebaan kun je inschrijven voor de X-Yachts Family Class (uiteraard alleen voor X-Yachts). Bavaria eigenaren kunnen inschrijven voor de Jansma Bavaria Bokaal. Heb je geen X-Yacht of Bavaria en wil je toch ontspannen een Langebaanwedstrijd varen: schrijf dan in in de SW-klasse.

Voor de Langebaan heb je geen meetbrief nodig en kun je heerlijk met je familie en/of vrienden de sfeer van de Almere Regatta proeven.

Op de wal
Naast alle activiteiten op het water, zal voor de zeilers ook een walprogramma niet ontbreken!!

Flevomareborrel
Voor alle deelnemers is er op zaterdagmiddag vanaf 5 uur de Flevomareborrel. Een happy hour met wat snacks, ideaal om met je bemanning en je mede-zeilers de ervaringen van de dag te delen.

Buffet
Restaurant Harbor House bereidt een speciaal "all you can eat" buffet samen. En dat voor slechts €20 per persoon. Wel even opgeven bij de inschrijving!!

Feest met "the Billy's
Wie er de vorige editie bij was, weet hoe gezellig het was in de feesttent met de The Billy's. Wegens succes geprolongeerd!!

 

 

Betalingen

 

In principe moet je vooraf de betalingen doen op: 
NL03 INGB 0693 4286 19 
t.n.v. WSV Flevomare, Wageningen 
o.v.v. AR2018 met bootnaam + zeilnummer.

Mocht je niet tijdig betaald hebben, dan kun je bij de Office alsnog afrekenen. OOK met de PIN.

MUNTEN t.b.v. Drinken
Drankjes tijdens de Almere Regatta dien je af te rekenen met speciale munten. Deze kun je kopen bij het Regatta Office tijdens de openingsuren op vrijdag voor €2,50 per stuk. 
Op zaterdag en zondag kosten de munten €2,75 per stuk en zijn ze te verkrijgen bij Harbor House.

Heb je na afloop munten over: tot 17 juni 2018 kun je deze munten bij besteding bij Harbor House "inwisselen". Per ingeleverde munt krijg je dan €2,50 "korting". Na deze datum hebben de munten geen waarde meer.

Openingstijden Office
Vrijdag 1 juni               17:00 — 22:00 uur
Zaterdag 2 juni           07:30 — 19:00 uur
Zondag 3 juni             07:30 — prijsuitreiking

 

ORC

Deltaweekend 2018 werkt samen met Sail4Charity

17 april 2018 - De wedstrijden voor de Charity Cup, de jaarlijkse zeilwedstrijd voor ongemeten jachten en Old Gaffers op de Oosterschelde voor het goede doel, worden dit jaar ............... Lees verder

Nog 2 weken voor de start van de NRW Cup

26 april 2018 - Over twee weken gaat de NRW CUP van start. Zoals ieder jaar wordt het wedstrijdzeilevenement rond het hemelvaart weekeinde georganiseerd. Dit jaar is alweer de .................... Lees verder

>