ALV 2021: 2 Nieuwe bestuursleden en afscheid van 1

19 april 2021 - Tijdens de jaarlijkse algemene ledenvergadering die via Zoom op 14 april gehouden werd, hebben we 2 nieuwe bestuursleden kunnen verwelkomen: Kristien Fromm als nieuwe penningmeester, en Martine Vos als bestuurslid voor evenementen. Ook hebben we afscheid genomen van Ad Lagendijk.

Kristien Fromm

Nadat Kristien 10 jaar geleden haar eigen zeiljacht verkocht, is ze wedstrijden gaan zeilen als bemanningslid, eerst op de Roaring X en tegenwoordig op de Griel. In het dagelijks leven is Kristien financieel manager en daarmee een aanwinst voor de Noordzee Club als penningmeester.

Martine Vos

Martine is geen onbekende in de zeilwereld en bij de meesten van ons natuurlijk bekend als de organisator van de Van Uden Reco’s. Verder is ze actief bij de Holland Regatta Club en is ze lid van het platform wedstrijdzeilen. Martine werkt 4 dagen per week bij een pharmaceut zodat ze tijd de vijfde dag tijd heeft voor haar hobby: de organisatie van evenementen. Daar kom nu ook de Noordzee Club bij.

Wij als bestuur verheugen ons op een fijne samenwerking en we wensen allebei veel succes!

Ook tijdens de ALV hebben we afscheid mogen nemen van Ad Lagendijk als bestuurslid communicatie. Ad heeft 6 plus 1 bonusjaar de Noordzee Club ondersteund met het onderhouden van de contacten met de wedstrijdorganisaties voor het samenstellen van de wedstrijdkalender, de contacten met de sponsoren, het maken van nieuwsbrieven en het bijhouden van de website. Ad heeft zich al die jaren ook speciaal ingezet voor de Shorthanded tak van onze sport. Het bestuur is Ad erg dankbaar voor al zijn inspanningen en heeft hem tijdens de ALV de Speld van Verdienste toegekend. Ad zijn activiteiten worden overgenomen door Peter Tjalma die zijn taken als penningmeester zal overdragen aan Kristien.

Tenslotte is tijdens de ALV Dirk Jan Zweers herbenoemd als voorzitter voor zijn 2e termijn van 3 jaar en hebben de aanwezige leden unaniem ingestemd met de uitzondering om Erik van Vuuren als Wedstrijdcommissaris voor een 3e termijn te verkiezen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Rijnveld Race, C19-Windmill Race en NSR 2021 geannuleerd

16 april 2021 - We hebben deze beslissing zo lang mogelijk uitgesteld. Maar na de persconferentie van afgelopen dinsdag hebben we vanavond niet anders kunnen besluiten dan de North Sea Regatta... Lees verder

X-Yachts Cup Zeeland tijdens Deltaweekend 2021

22 april 2021 - Het Deltaweekend krijgt dit jaar een nieuw deelnemersveld, een eigen klassement voor eigenaren met een X-Yachts. In het weekend van ............... Lees verder

>