De Flevorace 2021 wordt een bijzonder zeilfeestje.

19 juni 2021 - De KNZ&RV vertrouwt erop dat de Flevorace 2021 van 20 t/m 22 augustus in Enkhuizen door zal gaan. Daarmee wordt dit het eerste post-corona evenement georganiseerd door de koninklijke.

De voorbereidingen om er een mooi zeilevenement van te maken zijn al een tijd gaande. Als de versoepelingen m.i.v. 26 juni van kracht blijven, krijgt de Flevorace 2021 het gezellige sociaal programma zoals de deelnemers gewend zijn.

De inschrijvingen voor zijn inmiddels geopend. Naast de ORC-1 t/m ORC-4, V/VA, VB, DoubleHanded en klassieke scherpe jachten is inschrijven dit jaar ook mogelijk voor deelnemers in de SW-klasse.

KNZ&RV kan zich als organiserende vereniging geen mooier evenement voorstellen om na alles het wedstrijdzeilen weer af te trappen. Zeker omdat we op dit unieke evenement naast moderne jachten uitkomend in ORC- en Double Handed klasse, de traditionele platbodems en klassieke scherpe jachten verwelkomen op het prachtige vaarwater van Enkhuizen.

Inschrijven kan via manage2sail en op de website www.flevorace.nl zijn de link naar de inschrijfpagina en natuurlijk de Notice of Race te vinden.

Nieuws over het evenement is natuurlijk ook te volgen via de facebook pagina www.facebook.com/FlevoRace/.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ORC 2H DQTC

Veronicarace en Deltaweekend verzet naar 2022

19 mei 2021 - Het bestuur van het Deltaweekend heeft vastgesteld dat het laten doorgaan van de Veronicarace en het Deltaweekend door de Covid regelgeving helaas niet haalbaar is. Met teleurst... Lees verder

De Flevorace 2021 spoort potentiële deelnemers aan zich in te schrijven!

22 juli 2021 - Update 1 augustus - Flevorace geannuleerd. De KNZ&RV was vol aan de slag met de voorbereidingen van de Flevorace 2021, maar kan helaas niet doorgaan. De ontwikkelingen en bijb... Lees verder

>