Geen Hiswa te Water maar genoeg te zien de komende periode.

3 september 2020 - Nadat de laatste wedstrijden van het seizoen weer met de nodige maatregelen doorgang kunnen vinden komen ook de bootshows langzaam weer op gang om hun produkten aan de zeilers te tonen.

De krachten van de topmerken Nautor's Swan, Solaris Yachts, J/Boats voor de Benelux zijn gebundeld. Seaport Sailing Yachts verzorgt de jachtservice en stalling voor de 3 merken. Daarbij is er een samenwerkingsverband met PR Sailing en Sailing Holland voor evenementen, wedstrijden en het stimuleren van jeugd in het offshore zeilen. 

Graag nodigen wij u uit voor onze huisshow en stellen ons team graag persoonlijk aan u voor. Kom gezellig langs voor een drankje en het bekijken van de jachtservice-locatie. Exclusief voor deze dagen hebben we de nieuwe SWAN 48 en de J/99 ter bezichtiging liggen. Uiteraard hebben we van alle Swan, Solaris en J/Boat modellen informatie beschikbaar, evenals een actueel overzicht van het brokerage aanbod voor deze merken. Kom gezellig langs!

Datum: 3 en 4 september
Tijd: 10.00 - 16.00 uur
Locatie: Kennemerboulevard 726 IJmuiden

Gezien de huidige situatie vragen wij u om vooraf een tijd met ons af te spreken zodat we het aantal personen tegelijkertijd op de boten kunnen beperken. Maak hieronder een afspraak!

Voor nu wensen we u veel zeilplezier!

Met vriendelijke groet,

Het team van:
Nautor's Swan Benelux
Seaport Sailing Yachts
Messink Yachting: J/boats & Solaris Yachts
PR Sailing
Sailing Holland

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


We gaan los, wie worden de nieuwe ORC Kampioenen?!

2 september 2020 - Het coronavirus houdt ons nog steeds bezig maar gelukkig, op de valreep gaan er dit jaar nog een aantal mooie ORC kampioenschappen van start! .................. Lees verder

X-Yachts Open Huis Show 11 t/m 13 september Marina Muiderzand

9 september 2020 - Na afgelasting van de Hiswa te Water in Lelystad zijn er de nodige initiatieven ontwikkeld door importeurs, bouwers en anderszins gerelateerde watersportbedrijven om toch ......... Lees verder

>