Leo van Raam 1945-2020

5 maart 2020 - Ons bereikte het droevige bericht dat op woensdag 4 maart Leo van Raam, ons oud-Bestuurslid en voormalig voorzitter van de Technische Commissie, is overleden.

Leo was actief betrokken bij alles wat met wedstrijdzeilen in kajuitboten te maken had. Dat deed hij zowel als voorzitter van Flevomare als bij de organisatie van de Almere Regatta, als voorzitter en lid van onze Technische Commissie en als Verbondsmeter. 

Door zijn brede interesse had Leo veel kennis en contacten en kon je met veel vragen bij hem terecht. Voor zijn inzet binnen de Noordzee Club (en voor de zeilsport in het algemeen) ontving Leo afgelopen jaar onze Speld van Verdienste.

Leo was al langer ziek, maar hield lang de hoop dat hij dit kon overwinnen. Het mocht helaas niet zo zijn . . . 

Tijdens de komende ALV op 28 maart zullen we een moment stil staan bij dit grote verlies. Wij wensen namens de leden en het bestuur van de Noordzee Club zijn vrouw Willy, de kinderen en kleinkinderen veel sterkte toe de komende periode.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ORC IRC 2H DQTC SC

Inschrijving 37ste Schuttevaer Race geopend

26 februari 2020 - De 37steSchuttevaerrace gaat op 3 juli van start in Stavoren. Dit jaar zal de Schuttevaerrace na lovende reacties de verkorte route wederom inzetten. De race tussen de verschill... Lees verder

Hoe win je een Shorthanded Award?

6 maart 2020 - Op zaterdag 28 maart worden de Shorthanded Awards 2019 uitgereikt. Het doel van de Shorthanded Awards is het belonen van de prestaties van duo en solo bemande jachten op wedstri... Lees verder

>