Inschrijving 40 Mijl van BRU geopend

11 april 2019 - Dé zeilwedstrijd op het grootste zoutwatermeer van Europa, jawel de Grevelingen, die je dit jaar doublehanded kunt varen. Op zaterdag 25 mei 2019 gaat de 40 mijl van Bru van start .......................

voor Jachthaven Bruinisse en er is plaats voor 200 gemeten en ongemeten schepen. Het enige wat je hoeft te doen is erbij zijn (en zeilen natuurlijk). 

Waarom je dit zeilevenement niet mag missen weet je uit ervaring, maar we stippen graag nog even wat punten aan:

  • De mooiste mijlen die je doublehanded op het grootste zoutwatermeer van Europa kunt varen.
  • Ruimte voor serieuze kruisrakken, maar ook de spi komt aan bod. 
  • Samen met je zeilpartner de competitie aangaan met de elementen en de zeilers uit jouw klasse. 
  • Bij terugkomst in Jachthaven Bruinisse (waar je van vrijdag tot zondag op uitnodiging van hen verblijft) staat een koud steigerbiertje klaar voor de deelnemers mét versnapering. 
  • Op vrijdag starten we met wat medium-light vertier en plezier, maar op zaterdagavond gaat pas echt het dak van de tent af. 
  • Nadat de hongerige zeilers plus familie en vrinden voorzien zijn van smakelijk eten natuurlijk. 

Ook niet onbelangrijk... 
Alle informatie rondom de 40 mijl van Bru vind je natuurlijk terug in de Notice of Race op de site, maar we wijzen je alvast in het kort op het belangrijkste. Zo zijn de banen dit jaar vernieuwd, hanteert de 40 mijl van Bru vanaf nu de standaard SW-rating voor de ongemeten klassen, worden de schepen als vanouds ingedeeld in klassen mét en zonder spi en blijft het inschrijfgeld in het kader van goed-is-goed onveranderd. Met heel veel dank aan onze trouwe sponsoren, die dit zeilfestijn elk jaar mogelijk maken. De definitieve banen en Sail Instructions staan vanaf medio mei online. 

Dan rest ons de vraag, stap jij aan boord van de 40 mijl van Bru en zien we je aan de start? Maak het jezelf en onze wedstrijdcommissie makkelijk en schrijf je op tijd in. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ORC 2H

Y-Toren Race 2019 in de startblokken

11 april 2019 - Op 4 en 5 mei wordt de 54e editie van de Y-Toren Race gezeild op het IJmeer. Wedstrijdzeilers kunnen zich al inschrijven via www.ytorenrace.nl. Naast ORC, Lemsteraken, Kwartton... Lees verder

Nieuwe sponsor voor Ronde om Noord-Holland

2 mei 2019 - De organisatie van de Ronde om Noord-Holland is er in geslaagd om voor de komende 3 jaar een nieuwe hoofdsponsor te werven en wel de Gemeente Velsen. Ook de programma's rond het... Lees verder

>