Inschrijvingen komen op gang voor 9e Almere Regatta

28 maart 2019 - Om het de deelnemers aan de 9e Almere Regatta zo aangenaam mogelijk te maken is er een extra service in het leven geroepen en wel ...................

voorafgaande aan het palaver op beide wedstrijddagen biedt de organisatie de deelnemers koffie (of thee) aan in de Regatta-tent. Deelnemen aan het ontbijt is ook mogelijk (à € 9,- p.p.p.d.). Dit kun je aangeven op het inschrijfformulier.
Hetzelfde geldt voor een lunchpakket. Ook € 9,- p.p.p.d. Bij opgave via het inschrijfformulier staan de lunchpakketten 's ochtends klaar om mee het water op te nemen.

Nieuw in 2019 de Regatta Hap.
Na een dag op het water is de gemiddelde zeiler niet alleen dorstig maar ook vooral hongerig. In samenwerking met Harbor House hebben we een maaltijd samengesteld die we als Regatta Hap presenteren in twee varianten, met vlees en voor de niet vleeseters de vegetarische variant. De niet vegetarische variant bestaat uit:

oHamburger (100% biologisch rund) met brood
oSatéstokjes met saus
oPuntzak frites met mayo
oGewicht van de maaltijd 820 gram (zonder bestek, bord en zakje)

In het kader van de duurzaamheid wordt de Hap gepresenteerd met:
oBestek van hout
oBord van rietsuiker
oZakje van papier

De kosten voor deze heerlijke Hap bedragen €17,50,- p.p.
Je kunt het aangeven op het inschrijfformulier.

Programma:

Dagprogramma
Wanneer de wedstrijden worden gehouden en onze "zeilers op het water zijn is er op en rond de haven weer van alles te doen. Marina Muiderzand organiseert de jaarlijkse ligplaatshoudersborrel in de tent. Aan een verder programma voor 3 generaties wordt op dit moment hard gewerkt.

X-Yachts programma 
Wanneer de deelnemers terug zijn in de haven en er schoon schip is gemaakt gaan de deelnemers met een X-Yacht naar de loods van X-Yachts Nederland voor hun eigen jubileumprogramma.

Happy Drinks and more .....
De overige deelnemers worden van harte uitgenodigd voor een zg.

“Happy Drinks” tussen 17 en 18 uur in de tent. Elke schipper ontvangt voor zijn bemanning hiervoor een aantal (gratis) consumptiebonnen bij de aanmelding op het Regatta Office..
Vanaf 18.00 - 19.30 uur: Regatta Hap. Daarna start het Regatta feest met live band.

Jubileum X-Yachts
In het kader van de jubileumactiviteiten hebben de X-Yacht deelnemers op zaterdag vanaf terugkeer van de wedstrijden tot aan het feest een eigen walprogrammma. Deze deelnemers worden hierover geïnformeerd via de X-Yachts Club Nederland.

Night Before
Op vrijdagavond 17 mei komen veel deelnemers zich al melden in het Regatta Office. Dit jaar is in de Regatta-tent de tap geopend en kunnen hongerige deelnemers in de tent een “snelle hap” bestellen.

Voor een normaal diner bij het restaurant Harbor House wordt reserveren zeer aanbevolen. Via bovenstaande link of tel. 036-5369061.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ORC IRC 2H DQTC

Laat inschrijven ongunstige trend volgens Noordzee Club

28 maart 2019 - Het wedstrijdseizoen staat op het punt van beginnen. Wedstrijdorganisaties zitten al maandenlang in de voorbereiding, en inschrijvingen voor wedstrijden is al even open. Trainin... Lees verder

Incasso contributie Noordzee Club 2019

2 april 2019 - Een nieuw jaar staat weer voor de deur van wedstrijdzeilend Nederland en dat is ook weer het moment voor de penningmeester van ............... Lees verder

>