It's a wrap

27 juni 2018 - De winnaars zijn bekend, de prijzen uitgereikt, het Deltaweekend 2018 zit erop. We kijken terug op een fantastische 48ste editie van dit mooie zeilevenement op de ...................

Oosterschelde. Het weer heeft ons geweldig geholpen en naast de sportieve strijd op het water was het aan de wal weer " ouderwets gezellig". Gefeliciteerd winnaars! 

Zoals elk jaar zet fotograaf Anusjka Martens van Fotografie Objectivo het Deltaweekend op de gevoelige plaat. En hoe! Alle foto's staan binnenkort online. Een eerste selectie vind je op onze Facebook pagina. Wil je foto's bijbestellen? Dat kan vanaf volgend weekend via de site van Fotografie Objectivo.
Onze mediapartner ClubRacer heeft de wedstrijden daarnaast ook nog eens prachtig in beeld gebracht vanaf het water en uit de lucht. Op Clubracer.be de filmpjes en artikelen van het Deltaweekend. 

Samen met de Charity Cup is er gedurende het weekend geld opgehaald voor het goede doel. Op zondag konden wij een cheque van maar liefst € 2.750 overhandigen aan Stichting Beat the Beast voor hun strijd tegen clusterhoofdpijn.

Dank sponsors, leveranciers, gemeente Schouwen-Duiveland en jachthaven Zierikzee voor het mede mogelijk maken van ons zeilevenement.

Speciale dank aan al onze vrijwilligers. Het blijft ongelooflijk om te zien met hoeveel enthousiasme deze club van ruim 50 mensen er elk jaar weer voor zorgt dat het evenement op alle fronten tot in de puntjes verzorgd is. Daar zijn wij apetrots op! 

En last, but not least, dank aan de deelnemers. We hopen jullie volgend jaar weer te mogen verwelkomen aan de startlijn van het Deltaweekend 2019! 

TOT VOLGEND JAAR BIJ HET DELTAWEEKEND VAN 28 t/m 30 juni 2019.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ORC 2H

Review bij vermoeden afwijking ORC Meetbrieven

14 juni 2018 - Het komt wel eens voor dat er ten aanzien van deelnemers aan een wedstrijd twijfel is of een meetbrief correct is voor het schip of dat het schip volgens zijn meetbrief vaart. W... Lees verder

De concurrentie wordt zenuwachtig

27 juni 2018 - Mijn vorige blog sloot ik af met de woorden dat wij mogelijk te maken hadden met een gunstige voorbode. Dat zou wel eens écht kunnen kloppen! Allereest veel dank voor de vele re... Lees verder

>