Lelystad Haven Wintercup

10 oktober 2017 - De Wintercup van Lelystad Haven is de opvolger van de Coldhanded Cup en wordt wederom georganiseerd door de Watersportvereniging Lelystad Haven. Het is officieel, we hebben ..........................

voldoende boten aan de startlijn om ook deze winter te gaan varen. 6 zaterdagen tot en met maart 2018! De teller staat nu op 13 boten die de hele winterserie meevaren. Het zou leuk zijn als we een vollere startlijn hebben. Doe jij ook mee?

Kun je geen team bij elkaar krijgen? Dan kun je ook double-handed meevaren.

Waar en wanneer
Noteer de volgende wedstrijddata: 14 oktober, 11 november, 9 december, 13 januari, 3 februari en 24 maart. Indien we een uitval van een wedstrijd hebben is er een extra Wintercup wedstrijd op 10 maart.
De startlijn ligt in het Markermeer bij Lelystad-Haven.

Nieuw: 50% korting op je winterligplaats
Heb je nog geen winterligplaats geboekt en vaar je mee dit winterseizoen? Vraag dan naar de mogelijkheden bij Jachthaven Lelystad-Haven. De Wintercup zeilers ontvangen 50% korting op de winterligplaats. 

Wedstrijdbepalingen
De wedstrijdbepalingen voor 2017/2018 staan op de site van de WSVLH. We gaan varen onder ORC (FC en DH).

Eenheidsklasse
We bieden de mogelijkheid om in een eenheidsklasse te varen. Zodra we vijf boten (bijvoorbeeld J-109) aan de start hebben vaar je in een eenheidsklasse. Er zijn op dit moment drie J109 boten ingeschreven. Nog twee te gaan!

Inschrijven
Inschrijven is eenvoudig. Dat kun je online doen op de site van de watersport vereniging Lelystad-Haven (zie banner rechts). 

Wij hebben er zin in en kijken uit naar een mooie serie winterwedstrijden. 

ORC IRC 2H

Vliegende start WK Zeezeilen 2018

3 oktober 2017 - Op dinsdag 12 september 2017 om stipt 12.00 uur opende de inschrijving voor het Wereldkampioenschap Zeezeilen 2018 in Den Haag. De internationale topteams waren in aanloop naar... Lees verder

IJspegel Trophy van start onder lente condities

18 oktober 2017 - De eerste IJspegel Trophy wedstrijd kende een fantastische begin: twintig graden, 10 a 15 knopen wind en een vlakke zee, niet echt de omstandigheden van een winterwedstrijd op z... Lees verder

>