Nieuwsbrief Van Uden Reco Stellendam Regatta

24 januari 2019 - Om maar meteen met de deur in huis te vallen de NOR voor de wedstrijden in Stellendam van 20 en 21 april is gepubliceerd en we willen jullie natuurlijk als eerste ........................................

de gelegenheid geven in te schrijven, dit kan hier De Notice of Race kan je ook vinden op de website: www.vanudenreco.nl.

Ander goed nieuws is dat wij de kosten van de inschrijfgelden gelijk kunnen houden aan voorgaande jaren.

Het is elk jaar weer moeilijk jullie te verassen met wat nieuws, de wedstrijden blijven natuurlijk onveranderd.

Marcol de Klerk heeft definitief het stokje overgenomen van Peter de Jeu. Op de IRC/ORC baan krijgt Divera Pronk versterking van Menno Vercouteren. De ongemeten/ TwoHanded leiding blijft onveranderd. Voor iedereen bekende namen op het water.

In overleg met de wedstrijdleiders kijken we wel altijd naar nieuwe uitdagingen in de wedstrijden. Ook zullen we ons best doen de wedstrijdvelden uit elkaar te houden, inclusief de catamarans van Hellecat op de zondag.

De boten die getakeld moeten worden zijn vrijdag wederom welkom op de Marina om daarna de trailers naar de kade van Stellendam te worden gebracht.

De zaterdag gaat er iets anders uit zien. Het Stellendamse visje blijft, net als de andere (bio) foodstands. Het feestje krijgt echter een ander karakter en zal buiten in een tent plaatsvinden. We gaan de vuurkorven aansteken, de troubadour laten spelen en dansen zeker ook voor de liefhebber.

Het restaurant gaat, uitsluitend op voorinschrijving, een ontbijt buffet verzorgen. Hoe heerlijk relaxed is dat om verse broodjes te eten voor de wedstrijd. Houd hiervoor onze website in de gaten !

En gewoon vandaag inschrijven en in je (team) agenda zetten !

Bij vragen of opmerkingen kan je natuurlijk altijd contact met ons opnemen via info@vanudenreco.nl

Met vriendelijke groet,

Martine Vos

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ORC IRC 2H

Schuttevaer Race 2019

22 januari 2019 - Sinds 1982 wordt elk jaar de Schuttevaer Race georganiseerd. Een traditionele zeilrace waar veel zeilers elk jaar aan mee doen. Bij dit ultieme ................... Lees verder

Vroegboekkorting WK ORCi 2019 verlengd

1 februari 2019 - De organisatie van het WK ORCi in Sibenik (Kroatië) heeft de periode waarin de vroegboekkorting geldt verlengd tot 1 maart 2019. Lees verder

>