Organisatie Flevoland Regatta staat in de startblokken

13 maart 2020 - Op 13 en 14 juni 2020 wordt de Flevoland Regatta gezeild op het IJsselmeer vanuit onze verenigingshaven "De Houtrib". De Flevoland Regatta is .......................

een voortzetting van de BWA en Lenco Regatta. Wedstrijdzeilers kunnen zich inschrijven via www.flevolandregatta.nl. Naast ORC, ORC DH klasse en Eenheidsklassen, is het ook nu weer mogelijk om in te schrijven in de SW klasse.
 
De traditionele seizoenstopper op het IJsselmeer word gekenmerkt door toegankelijke banen, diep en wiervrij wedstrijdwater en natuurlijk het legendarische walprogramma, wat weer in volle glorie terugkeert op de nieuwe locatie.
 
Naast intensieve up- en downwind banen voor de ORC full crew en eenheidsklassen, met een competitieve vloot en professionele wedstrijdleiding, zal er op zondag voor alle klassen een middellange baan gevaren worden.

Voor de SW (ongemeten/toer) klasse en de ORC dual handed, zullen gedurende het hele venement middellange banen uitgezet worden op het IJsselmeer. Dit jaar is het voor SW ook mogelijk om tegen gereduceerd tarief alleen de zaterdag mee te varen.

Na de wedstrijden op zaterdag is er rijkelijk steigerbier, een smakelijk diner aan gedekte tafels en aansluitend een feest met muziek en gezelligheid.
 

Houdt u het weekend van 13 & 14 juni dus vrij en bekijk de NOR op de webpagina!


Tot op het water!

Wedstrijdcommissie WVLelystad

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ORC 2H

Mooie omstandigheden tijdens voorlaatste Goofies

13 maart 2020 - Tijdens Goofies wedstrijd van afgelopen zaterdag op de Oosterschelde konden de zeilers genieten van mooi weer, een mooie wind 4 bfr en een mooie ............... Lees verder

Almere Regatta 2020 afgelast

24 maart 2020 - We waren er al bang voor, maar de Almere Regatta 2020 wordt afgelast. De aangekondigde maatregelen vanuit de overheid met o.a. het verbod tot het organiseren ................. Lees verder

>