Organisatie Y-Toren Race 2020 is er klaar voor

8 maart 2020 - De organisatie van de Y-Toren Race 2020 staat grotendeels weer in de steigers en is het nu aftellen naar de start van de 55ste Y-Toren Race in het weekeinde van 2 en 3 mei.

Op 2 en 3 mei 2020 wordt de 55e editie van de Y-Toren Race gezeild op het IJmeer. Wedstrijdzeilers kunnen zich al inschrijven via www.ytorenrace.nl. Naast ORC, Lemsteraken, Kwartton klasse en Eenheidsklassen, is het ook nu weer mogelijk om in te schrijven in de SW klasse. Ook is de ORC 4 klasse terug. Voor zowel de ORC-3 als ORC-4 klasse telt de Y-Toren Race mee voor de Verbondsbezem.
 
De traditionele seizoensopener van het Markermeer en IJsselmeer heeft door de vroege start in mei geen last van het fonteinkruid.
 
Naast wiervrije banen staat de Y-Toren Race natuurlijk garant voor intensieve up- en downwind banen met 4 starts per dag, een competitieve vloot en professionele wedstrijdleiding. Na de wedstrijden op zaterdag is er de smakelijke barbecue en wordt de zaterdagavond weer gegarandeerd gezellig met een DJ in het clubschip van Zeilvereniging Het Y in Durgerdam. 

 

BLOKKEER DUS 2 EN 3 MEI IN JE AGENDA!
Download de 
Notice of Race en schrijf je hier alvast in!


Wedstrijdcommissie ZV Het Y

ORC DQTC

Hoe win je een Shorthanded Award?

6 maart 2020 - Op zaterdag 28 maart worden de Shorthanded Awards 2019 uitgereikt. Het doel van de Shorthanded Awards is het belonen van de prestaties van duo en solo bemande jachten op wedstri... Lees verder

Mooie omstandigheden tijdens voorlaatste Goofies

13 maart 2020 - Tijdens Goofies wedstrijd van afgelopen zaterdag op de Oosterschelde konden de zeilers genieten van mooi weer, een mooie wind 4 bfr en een mooie ............... Lees verder

>