Save the Date! Dag van het Wedstrijdzeilen

2 november 2021 - Zaterdag 20 november a.s. is de Dag van het Wedstrijdzeilen. Na twee jaren waarin we beperkt hebben kunnen zeilen en elkaar minder hebben kunnen zien, lijkt het erop dat we met een frisse en hoopvolle blik naar de toekomst kunnen gaan kijken. Het exacte programma is nog niet helemaal bekend en in welke volgorde wij e.e.a. gaan bespreken, maar schrijf je vast in!

We gaan praten over de competitie van 2022, kijken terug op 2021 en reiken de jaarprijzen uit en hebben ook nog een interessante lezing in petto.

Gastheer dit jaar is WSV Braassemermeer in Roelofarendsveen. Adres: Noorderhem 2, 2371 EC Roelofarendsveen.

Na het middagprogramma en voor het diner is er uiteraard een borrel. Aangekleed met heerlijke borrelhappen die aangeboden worden door de Noordzee Club net zoals het eerste drankje.

Uitreiking jaarprijzen
Vervolgens gaan we tijdens het diner beginnen met de prijsuitreiking van de Noordzee Club Najaarscompetitie en vergeven we ook een aantal speciale awards.
 
Meld je daarvoor hier aan!

Wij hopen velen van jullie zaterdag 20 november weer te spreken.
 
Met vriendelijke groet,
Het bestuur van jullie Noordzee Club.
 
Dirk-Jan Zweers, Martine Vos, Erik van Vuuren, Raymond Roesink, Kristien Fromm, Willem Schopman en Peter Tjalma

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ORC IRC 2H DQTC SC

Goofies 2021-2022 gaan door

25 september 2021 - Goofies Winterserie 2021-2022 gaat door! De Goofies-wedstrijden worden vanuit de haven van Colijnsplaat in de wintermaanden iedere eerste zaterdag van de maanden oktober tot... Lees verder

Dag van het Wedstrijdzeilen gaat niet door

15 november 2021 - De laatste Covid-maatregelen maken een borrel en diner met prijsuitreiking helaas niet mogelijk. Daarom is besloten ook de middagsessie te annuleren. Lees verder

>