Scheveningen500 introduceert de Student League

21 februari 2019 - De welbekende tweejaarlijkse Zeilrace & Rally vanuit Scheveningen gaat verder onder de naam Scheveningen500 en is in 2019 onderdeel van de Competitie om de Verbondsbezem in de TwoHanded klasse.

Stichting Zeilrace & Rally organiseert voor de 17e keer een race en rally met start in Scheveningen en finish in St. Malo in Frankrijk onder de nieuwe naam Scheveningen500.
De Scheveningen500 bestaat uit een Zeilrace (500 NM) & Rally/Toertocht (350 NM). Bij de Rally is het toegestaan om meerdere havens aan te lopen. Start 20-7-2019, feestelijke prijsuitreiking 26-7-2019.

Primeur Student League
Stichting Zeilrace & Rally wil studenten de kans geven kennis te maken met (wedstrijd)zeilen op zee en de bijbehorende aspecten als samenwerken, doorzetten, kennis en kunde van de elementen en sportiviteit.

We organiseren een Student League met zeiljachten bemand met studenten die hun eigen stad vertegenwoordigen. Er komt dit pilotjaar een eigen laagdrempelige wedstrijdklasse, waarbij schepen door eigenaren beschikbaar worden gesteld (St. Zeilrace & Rally ondersteunt bij verzekering). 

4 steden zijn inmiddels vertegenwoordigd. Informatiebijeenkomst volgt. We zoeken nog meer schepen. Meer info of aanmelden: communicatie@zeilrace-rally.nl.

Daarom St. Malo Frankrijk

✔      Uitdagende eindbestemming met culinaire beloning.

✔     
De ligging aan zee, de rijke historie en het voortreffelijke eten maken het uniek.

✔      De prachtige Kanaaleilanden zijn een bezoek waard op de terugtocht.

✔      Familie en vrienden kunnen eenvoudig via openbaar vervoer of auto worden ingevlogen.

✔      Naast het Captain’s Dinner wordt een walprogramma in St. Malo georganiseerd, waarbij de feestelijke prijsuitreiking vrijdag 26 juli met familie en vrienden niet mag ontbreken.

Info & inschrijven www.zeilrace-rally.nl
Volg Facebook Scheveningen
500- Zeilrace & Rally

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ORC IRC 2H

Goofies zeilwedstrijd van 2 februari 2019

13 februari 2019 - Zaterdag 2 februari werd de versie van de traditionele Goofies zeilwedstrijden op de Oosterschelde voor Colijnsplaat gehouden. Vooraf keken de meeste deelnemers naar aanleiding... Lees verder

Bruinvissen en verfrissende miezer tijdens maart Goofies

5 maart 2019 - De Goofies zeilwedstrijden en van afgelopen zaterdag kenmerkten zich, zoals één van de deelnemers het omschreef, door “een mooie baan, .... Lees verder

>