Scheveningen500 introduceert de Student League

21 februari 2019 - De welbekende tweejaarlijkse Zeilrace & Rally vanuit Scheveningen gaat verder onder de naam Scheveningen500 en is in 2019 onderdeel van de Competitie om de Verbondsbezem in de TwoHanded klasse.

Stichting Zeilrace & Rally organiseert voor de 17e keer een race en rally met start in Scheveningen en finish in St. Malo in Frankrijk onder de nieuwe naam Scheveningen500.
De Scheveningen500 bestaat uit een Zeilrace (500 NM) & Rally/Toertocht (350 NM). Bij de Rally is het toegestaan om meerdere havens aan te lopen. Start 20-7-2019, feestelijke prijsuitreiking 26-7-2019.

Primeur Student League
Stichting Zeilrace & Rally wil studenten de kans geven kennis te maken met (wedstrijd)zeilen op zee en de bijbehorende aspecten als samenwerken, doorzetten, kennis en kunde van de elementen en sportiviteit.

We organiseren een Student League met zeiljachten bemand met studenten die hun eigen stad vertegenwoordigen. Er komt dit pilotjaar een eigen laagdrempelige wedstrijdklasse, waarbij schepen door eigenaren beschikbaar worden gesteld (St. Zeilrace & Rally ondersteunt bij verzekering). 

4 steden zijn inmiddels vertegenwoordigd. Informatiebijeenkomst volgt. We zoeken nog meer schepen. Meer info of aanmelden: communicatie@zeilrace-rally.nl.

Daarom St. Malo Frankrijk

✔      Uitdagende eindbestemming met culinaire beloning.

✔     
De ligging aan zee, de rijke historie en het voortreffelijke eten maken het uniek.

✔      De prachtige Kanaaleilanden zijn een bezoek waard op de terugtocht.

✔      Familie en vrienden kunnen eenvoudig via openbaar vervoer of auto worden ingevlogen.

✔      Naast het Captain’s Dinner wordt een walprogramma in St. Malo georganiseerd, waarbij de feestelijke prijsuitreiking vrijdag 26 juli met familie en vrienden niet mag ontbreken.

Info & inschrijven www.zeilrace-rally.nl
Volg Facebook Scheveningen
500- Zeilrace & Rally

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ORC IRC 2H

Wie wint de "Henk Bezemer Award"?

7 februari 2019 - De Henk Bezemer Award, een eer deze te mogen ontvangen voor vele solo zeilers. Niet alleen omdat je hiermee wordt beloond voor een bijzondere solo prestatie op zeilgebied. Lees verder

Offshore Personal Survival Training nu ook vanuit IJmuiden

2 mei 2019 - Vaar je de Fastnet Race, andere Offshore race of ga je de zee op? Volg dan de OPST bij STC-KNRM. Er is een extra datum gepland op dinsdag 18 juni! Ook op 4 mei zijn er nog plaat... Lees verder

>