SCHUTTEVAERRACE 2020 GAAT NIET DOOR

6 mei 2020 - Na de persconferentie van premier Rutte in April is duidelijk geworden dat nagenoeg alle maatregelen in verband met het coronavirus .................

in Nederland worden verlengd. Handen wassen, zoveel mogelijk thuisblijven, thuis werken, afstand houden blijft het credo.

Uiteraard waren wij als vereniging benieuwd in hoeverre het verbod op bijeenkomsten zou worden verlengd en de mogelijk impact daarvan voor onze vereniging en haar evenementen. Nu is duidelijk geworden dat het verbod op evenementen en bijeenkomsten met een vergunningsplicht is verlengd tot 1 september.

De verlenging van de evenementenmaatregel betekent ook dat de andere wedstrijden niet doorgaan, die tussen 1 juni en 1 september a.s. gepland stonden. Daar valt dan ook de Schuttevaerrace in.

Het niet doorgaan van onze verenigingsactiviteiten en evenementen staat in schril contrast met het menselijk leed wat is ontstaan door de pandemie. Gezondheid staat voor een ieder nu voorop! Laten we ons met zijn allen houden aan bovenstaande maatregelen zodat de medische sector het coronavirus het hoofd kan bieden.

Verder leven wij ook mee met alle sectoren die economische zwaar getroffen worden door deze crisis en dan denken we natuurlijk aan de toeristische sector in de meest brede zin.
In ieder geval, blijf gezond en zorg goed voor elkaar.


Bestuur Koninklijke Watersportvereniging Sneek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ORC

GEEN DELTAWEEKEND IN 2020

22 april 2020 - Na de persconferentie van regeringsleider Mark Rutte van vanavond, is het duidelijk dat evenementen ook in Nederland tenminste tot 1 september niet mogelijk zijn. Dat geldt ook... Lees verder

Cancellation of 2020 ORC/IRC World Championship

22 mei 2020 - Newport, USA -- Despite a strong entry list from the United States and abroad, and the exhaustive efforts of the New York Yacht Club along with the governing bodies for the ORC... Lees verder

>