Scratchsheets Van Uden Reco

15 april 2019 - Komend weekend start het wedstrijdseizoen met de Van Uden Reco Stellendam Regatta. Voor deze wedstrijd heeft de Noordzee Club scratchsheets gemaakt en zullen controleurs namens de Technische Commissie aanwezig zijn voor het uitvoeren van meetbrief controles.

Nog niet van alle deelnemers zijn de 2019 certificaten bekend. Deels veroorzaakt door niet tijdige betaling aan het Watersportverbond, anderzijds door last-minute wijzigingen die door de eigenaars worden aangevraagd. Help de organisatie door dit soort zaken in het vervolg eerder te regelen!

De klassecontroleurs zullen steekproefsgewijs schepen selecteren om bij terugkomst in de haven gecontroleerd te worden. Zorg dus dat je het ORC certificaat dat geldig is voor dit evenement aan boord hebt liggen. Ter voorbereiding kun je bijvoorbeeld zelf checken of de zeilen die je gebruikt voorzien zijn van een leesbare meetstempel en of de maten in de stempel overeenkomen met de maten op het certificaat. 

De links naar de scratchsheets:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ORC IRC 2H

Inschrijving 40 Mijl van BRU geopend

11 april 2019 - Dé zeilwedstrijd op het grootste zoutwatermeer van Europa, jawel de Grevelingen, die je dit jaar doublehanded kunt varen. Op zaterdag 25 mei 2019 gaat de 40 mijl van Bru van sta... Lees verder

>