Team Brunel weer in Volvo Ocean Race

29 juni 2017 - Na een succesvolle deelname in de vorige editie doet Team Brunel weer mee aan de Volvo Ocean Race 2017-18. met wederom Bouwe Bekking aan het roer.

Na een succesvolle deelname in de vorige editie doet Team Brunel weer mee aan de Volvo Ocean Race 2017-2018 met wederom Bekking aan het roer. Met de achtste keer aan de start van de race der races en is Bekking de meest ervaren Volvo Ocean Race schipper ooit. De overdracht van die ervaring aan de nieuwe generatie staat centraal in deze race.
“Het doel van het team is om de nieuwe generatie een versnelling te geven. We zijn succesvol als we ervaring en talent optimaal samenbrengen. We winnen door kansen te creëren voor de nieuwe generatie”, aldus Bouwe.


Door ervaring, kennis, organisaties en mensen met elkaar te verbinden creëren we nieuwe toekomstmogelijkheden. Voor het zeilen, voor onze planeet en voor het individu. Dat begint al met onze teamselectie. “We willen kansen creëren voor jonge talenten zoals Carlo Huisman (25) die net met Emirates Team New Zealand de America’s cup heeft gewonnen.”
“Brunel zal met name de nieuwe generatie technici helpen om in korte tijd egens in de wereld aan het roer komen te staan. Engineers create the future”, aldus Jan Brand, oprichter van Brunel, die zich persoonlijk ook hard heeft gemaakt voor deelname aan de race 2017-18.
Team Brunel is een initiatief van een samenwerking van Nederlandse organisaties en investeerders waaronder Jan Brand, Brunel, Abel Delft, ACE Ingenieurs- & adviesbureau, P2 Managers, Royal Huisman Shipyard B.V. en EY.

 


Zeilwagen Simon Stevin herbouwd

18 juni 2017 - Op initiatief van Jachtclub Scheveningen wordt de historische Zeilwagen van Simon Stevin herbouwd. De zeilwagen uit begin 17 e eeuw bewijst het feit dat zeil-innovatie in Holla... Lees verder

Nederlands jacht gekapseisd bij Oostende

1 juli 2017 - Tijdens de Light Vessel Race is vanmorgen een Nederlands jacht gekapseisd. Het betreft vermoedelijk de Capella van Frans Maas. Lees verder

>