Vrolijke opening van Vrolijk Watersport

8 november 2019 - Officiële opening nieuwe winkel Vrolijk Watersport in Scheveningen op 30 november. Vrolijk Watersport en Maritiem Watersport gaan samen verder op de .........

Visafslagweg 1 (hal 18-20) in Scheveningen. Jarenlang bestonden de 2 watersportwinkels naast elkaar met veel overlap in klanten en assortiment maar toch met ieder hun eigen cultuur.

Het werd tijd om de handen inelkaar te slaan en samen verder te gaan onder de naam Vrolijk Watersport.
Deze officiële opening geeft een ieder de mogelijkheid om een kijkje te komen nemen.
Geïnteresseerden worden getrakteerd op lezingen, vele productacties, demonstraties en een drankje en hapje ter afsluiting.

De opening is van 9.00 – 17.00 uur.
De ‘nieuwe’ Vrolijk Watersport is met 800m2 een winkel van formaat met alles voor zeilers en motorbootvaarders en een krachtige webshop vrolijk.nl. Het is een ware beleving om op de Visafslag in Scheveningen te zijn en dan te shoppen in een winkel met een groot assortiment en medewerkers die verstand van zaken hebben.

Met het strand op loopafstand en Den Haag-centrum binnenhandbereik is een zaterdaguitje naar Vrolijk een aanrader.
Het familiebedrijf Vrolijk Watersport bestaat meer dan 145 jaar en is hofleverancier voor de watersport, in het bijzonder voor de zeilers.

Maritiem Watersport bestaat sinds 1996 en is ontstaan in een hal op de Visafslagweg naast Maritiem Beroepsvisserij. Van oorsprong betrof dit een meer technisch georiënteerd bedrijf met een hang naar motorbootvaarders.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kort maar krachtig

6 november 2019 - De Goofies zeilwedstrijden van afgelopen zaterdag 2 november laten zich het best samenvatten met de term:“kort maar krachtig” “Kort” door de lengte van de ................ Lees verder

Weinig zeilbare wind op IJspegel Trophy wedstrijddag 3 in Scheveningen.

12 november 2019 - Zondag 10 november 2019, in de ochtend wat koud en spekgladde steigers, maar het belooft een prachtig zonnige dag te worden, de vorst aan dek verdwijnt snel op .................. Lees verder

>