Webinar Regels voor Westrijdzeilen 2021-2024

18 januari 2021 - Schrijf je nu in voor de webinar 'Nieuwe Regels voor Wedstrijdzeilen' op 25 januari 20.00 uur! Het nieuwe boekje Regels voor Wedstrijdzeilen is uit! Wil je de nieuwe regels niet alleen zelf lezen, maar ze daarnaast ook (virtueel) behandelen? Op 25 januari organiseert het Watersportverbond een webinar hierover.

De Racing Rules of Sailing (RRS) zijn vertaald naar het Nederlands en nu beschikbaar voor de Nederlandse wedstrijdzeiler. Het regelboekje 'Regels voor Wedstrijdzeilen' bevat de RRS in het Nederlands én Engels. Voor iedereen die weer up-to-date wil zijn op het gebied van wedstrijdregels.

Bestel hier je eigen regelboekje. 

Naast het nieuwe regelboekje is het ook mogelijk om een sticker met alle wedstrijdseinen en een poster versie van de Regels voor Wedstrijdzeilen aan te schaffen.  

Lees hier meer over de regels voor zeilen, kite- en windsurfen.


Webinar: Toelichting nieuwe Regels voor Wedstrijdzeilen

Wil je de nieuwe regels niet alleen zelf lezen, maar ze daarnaast ook (virtueel) behandelen? Op 25 januari organiseert het Watersportverbond de webinar: Nieuwe regels voor wedstrijdzeilen met gastsprekers Geert Geelkerken (voorzitter Regelcommissie) en Remco de Goederen (Racemanagement WK Zeilen 2023 en Raadslid World Sailing). Aanmelden voor de webinar kan hier.

 


Nieuwjaarsgroet & Oproep

11 januari 2021 - Met het zicht op de eerste vaccinaties tegen Covid-19 wens ik u en de uwen namens het bestuur van de Noordzee Club bovenal .......... Lees verder

Regelmatige kielinspectie voor wedstrijdjachten

21 januari 2021 - Bij slecht weer zoeken toerjachten de haven op. In een rapport over de kielbreuk van de verbouwde Ker 40 “Showtime”, na de Sydney Hobart Yacht Race van 2019, wordt aangeraden ..... Lees verder

>