Wie vaart welke wedstrijd in de Jaarcompetitie?

9 maart 2018 - Tijdens de Dag van het Wedstrijdzeilen in Kajuitjachten, die in november door de Noordzee Club werd georganiseerd, is gesproken over de mogelijkheid om aan het begin van het seizoen te inventariseren wat de plannen zijn van teams voor het komende jaar. Daar starten we nu mee!

Om die inventarisatie uit te voeren, hebben we per klasse een formulier gemaakt met daarin de evenementen van de jaarcompetitie voor die klasse.

Door het invullen van het formulier voor je klasse krijgen de organisaties een beter beeld van de hoeveelheid inschrijvingen die mogelijk volgen. Daarnaast kan het voor de teams die nog twijfelen over deelname aan een evenement net het laatste zetje zijn dat ze nodig hebben om toch mee te doen. Dus schroom niet en laat ons weten wat de plannen voor dit jaar zijn. Wij zullen dan regelmatig via de Noordzee Club site een update publiceren van de stand van zaken.

ORC 1: https://goo.gl/forms/NKUX41gzDfU3u46z1
ORC 2: https://goo.gl/forms/0BL1Ql0OgFQuKPMr1
ORC 3: https://goo.gl/forms/oHuJ3dQmio2xONes2
ORC 2H: https://goo.gl/forms/csO3t4Y3ctZZTTBC2
IRC: https://goo.gl/forms/FDTHs2KXZXBoFmjJ3
DQTC: https://goo.gl/forms/xLeiGOuasdBW80HO2

ORC IRC 2H DQTC

Laatste Update Van Uden Reco Stellendam Regatta 2018

7 maart 2018 - Buiten vriest het een paar graden. Mogelijk gaat het zelfs naar de –10 of nog kouder. De Elfstedenkoorts steekt op. In Friesland mag niet meer worden gevaren. Varen? We denken .... Lees verder

Verslag van de IJspegeltrophy

13 maart 2018 - Het regent pijpenstelen als we om 9.00 uur aan boord van de Albatros stappen. We gaan weer van start voor de één na laatste IJspegel van dit seizoen. De weersverwachting voor de... Lees verder

>