Zeilrace & Rally gaat verder onder de nieuwe naam Scheveningen500

23 oktober 2018 - Stichting Zeilrace & Rally organiseert voor de 17de keer een Race en Rally met de start in Scheveningen en voor 2019 is als finish St. Malo Frankrijk gekozen onder de nieuwe naam Scheveningen500.

St. Malo - Uitdagende eindbestemming met culinaire beloning.
Als je St. Malo eenmaal gezien hebt wil je er altijd weer naar terug. De ligging aan zee, de rijke historie en het voortreffelijke eten maken het uniek. De prachtige Kanaaleilanden zijn een bezoek waard op de terugtocht, waarbij familie en vrienden eenvoudig via openbaar vervoer, vliegtuig of auto worden ingevlogen.

Race 500 NM 
De wedstrijd start op zaterdag 20 juli en staat open voor ORC en IRC gemeten jachten en ongemeten zeiljachten vanaf 28 voet. Voor de wedstrijd moet Eddystone Rock worden gerond.

Rally 350 NM 
Tegelijkertijd start de toertocht met een kortere baan, waarbij het is toegestaan om meerdere havens aan te lopen.

Informatiebijeenkomst veiligheid 
Veiligheid en goede voorbereiding staan voorop. Daarom wordt er in de winterperiode een gezellige en informatieve bijeenkomst georganiseerd.

Walprogramma en feestelijke prijsuitreiking 
Na het Captainsdinner en Schippersbriefing wordt er op zaterdag 20 juli gestart. Naast een facultatief walprogramma vindt de feestelijke prijsuitreiking plaats op vrijdag 26 juli, waarbij vrienden en familie van harte welkom zijn.

Inschrijving is mogelijk vanaf 15 december via www.zeilrace-rally.nl

ORC IRC

De Flevorace 2019: vanuit Enkuizen!

17 oktober 2018 - De Flevorace werd de afgelopen jaren vanuit de KNZ&RV sociëteit georganiseerd. Na afloop van de 2018 editie is een enquête onder (oud) deelnemers gehouden. Daarop kwam een hoge... Lees verder

Samenwerking tussen ORC en IRC gaat door!

30 oktober 2018 - Sarasota, Florida, USA – Vertegenwoordigers van de RORC en ORC hebben elkaar, voorafgaand aan de start van de Rolex Middle Sea Race, bij de Royal Malta Yacht Club ontmoet om de... Lees verder

>