25ste YSY Ronde om Noord-Holland in 2021.

29 november 2020 - De 24ste YSY Ronde om Noord-Holland was volop in voorbereiding toen we het bericht ontvingen van de Haven van Amsterdam, dat we geen vergunning kregen om een evenement rond de haven van IJmuiden te organiseren, door het nu ons allen bekende Covid19.

Inmiddels is het november en hebben vele evenementen geen doorgang kunnen vinden. Maar de organisatie van de YSY Ronde om Noord-Holland zit niet stil. We zijn begonnen met de eerste voorbereidingen voor de 25ste Ronde.

Verheugd zijn we, dat de gemeente Velsen, Rauw aan Zee, de komende 2 jaar de hoofdsponsor van het evenement zal blijven. 

Natuurlijk weten we niet hoe de wereld er in juni uit zal zien, maar noteer alvast de volgende dagen in je nieuwe agenda:

1 maart start inschrijving YSY Ronde om Noord-Holland 2021
18 juni START 25ste YSY Ronde om Noord-Holland in Bataviahaven
19 juni FINISH 25ste YSY Ronde om Noord-Holland in Marina Seaport IJmuiden.

We hopen in het voorjaar te weten wat we wel en niet mogen We proberen ons zoveel mogelijk aan het programma te houden van 2019, met een zonnig eind op het terras van Zuidpier, IJmuiden (het "clubhuis" van de YSY).
We  denken ook al over alternatieve mogelijkheden na. Zeilen staat voorop bij de Ronde en we hopen niet dat ze dit ons weer afnemen.

Maar in het afgelopen jaar was er toch nog iets te vieren al moest dat op gepaste wijze worden gedaan en wel het 25-jarig bestaan van de YSY.

Het feestweekend, wat we voor de leden hadden bedacht, stellen we nog even uit. Maar gelukkig hebben we op de datum dat de vereniging is opgericht met de leden een borrel op gepaste wijze kunnen drinken in ons clubhuis Zuidpier.
En was ons jaarlijkse bezoek aan de Marina van Den Helder extra feestelijk. 
De Watersportbond is ons ook niet vergeten zie tegel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ORC 2H

Dag van het Wedstrijdzeilen

22 november 2020 - Op zaterdag 21 november hield de Noordzee Club de jaarlijke Dag van het Wedstrijdzeilen. Deze dag was, net als het hele jaar eigenlijk, wat anders dan anders. Was je er niet bij... Lees verder

Nieuwjaarsgroet & Oproep

11 januari 2021 - Met het zicht op de eerste vaccinaties tegen Covid-19 wens ik u en de uwen namens het bestuur van de Noordzee Club bovenal .......... Lees verder

>