De Flevorace 2019: vanuit Enkuizen!

17 oktober 2018 - De Flevorace werd de afgelopen jaren vanuit de KNZ&RV sociëteit georganiseerd. Na afloop van de 2018 editie is een enquête onder (oud) deelnemers gehouden. Daarop kwam een hoge respons. Daaruit sprak overweldigend de wens om het evenement naar Enkhuizen te verplaatsen.

Daar wordt gehoor aan gegeven: de KNZ&RV organiseert van 16 tot 18 augustus de Flevorace vanuit Enkhuizen!

Er kwamen meer tips en aandachtspunten. Hier worden er zoveel mogelijk van verzilverd.

De komende editie wordt dus op meer onderdelen verbeterd.

Wat blijft is de unieke mix op het water van platbodems, klassieke en moderne zeiljachten. Met korte en langebaan wedstrijden in diep en wier-vrij water. Voor full crew- en short handed teams. Met een professionele organisatie. En maakt ook weer deel uit van de verbondsbezem competitie.

Uiteraard moet het ook op de wal een gezellig feest worden. Met een centrale locatie om samen te eten en gezellig te borrelen. Het wordt een topevenement. Waar hopelijk veel boten aan deelnemen.

Meer informatie volgt op http://www.flevorace.nl en op de Facebook www.facebook.com/FlevoRace/.

 

 

ORC IRC 2H DQTC SC

Eindstand Verbondsbezem Competitie 2018 bekend

12 oktober 2018 - Na een mooi zeilseizoen met een wereldkampioenschap voor de kust van Scheveningen en de nodige spanning binnen de zeilteams bij de voorbereiding voor het WK is er een einde ....... Lees verder

Zeilrace & Rally gaat verder onder de nieuwe naam Scheveningen500

23 oktober 2018 - Stichting Zeilrace & Rally organiseert voor de 17de keer een Race en Rally met de start in Scheveningen en voor 2019 is als finish St. Malo Frankrijk gekozen onder de nieuwe naa... Lees verder

>