Laatste Update Van Uden Reco Stellendam Regatta 2018

7 maart 2018 - Buiten vriest het een paar graden. Mogelijk gaat het zelfs naar de –10 of nog kouder. De Elfstedenkoorts steekt op. In Friesland mag niet meer worden gevaren. Varen? We denken ...............

stiekem al even aan de boot. In de jachthaven, op de wal, met de mast eraf. Dit weekend toch maar vast even gaan kijken en mogelijk nog wat vastzetten. Misschien met zo’n laddertje onder het dekzeil in de kuip kruipen. Terwijl je in de koude boot zit, met je trui en jas aan, dromen van de mooie vaartochten en wedstrijden die eraan gaan komen. 

En een planning maken. Met Pasen het water in. Dat is al snel! Mast erop en alles perfect aftrimmen. Bemanning bij elkaar halen en de wedstrijdkalender doornemen.

21 april in Stellendam de eerste wedstrijden. Even noteren jongens:

Donderdag 19 april boot naar Marina Stellendam. Gratis liggen omdat De Jachthavengroep dat sponsort.

Vrijdag 20 april alles in gereedheid brengen en inschrijven in het regatta office voor de Van Uden Reco Stellendam Regatta. Einde van de middag, rest van de bemanning en biertje in de loods openingsfeest seizoen, 23.00 iedereen naar bed.

Zaterdag 21 april 08.00 parkeren bij de betoncentrale en verzamelen op de boot. Aanwijzen wie die dag ontbijt, lunch en koffie maakt. Ready for een mooie pot zeilen.

Vanaf 17.30 borrel en eten in en bij de loods. Niet vergeten: koppen tellen voor het diner wat in de inschrijving zit. ’s Avonds in de loods groot feest. Niet vergeten: Bob aanwijzen.

Zondag 22 april weer parkeren bij de betoncentrale. Na ontbijt nog maar een mooi potje zeilen. Einde wedstrijd, boot opruimen en werklijst samenstellen. Om 17.00 naar het restaurant voor de prijzen en de bitterballen. Nog even gezelligheid. Boot mag blijven liggen alweer door de Jachthavengroep. 

Buiten is het nog koud, maar de agenda staat in de mobiel en de bemanning heeft een berichtje. VUR 2018 wij komen eraan!

De Van Uden Reco Stellendam Regatta Zal plaatsvinden op 21 en 22 april 2018

De bijgevoegde Persfoto’s zijn gemaakt door Laurens Morel www.saltycolours.com en rechtenvbrij voor journalistiek gebruik. Voor verder gebruik graag contact opnemen met de fotograaf.

Informatie: info@vanudenreco.nl

www.vanudenreco.nl


Persbericht door www.Onairmedia.nl

ORC IRC 2H

In memoriam: Ruud van Wely

6 maart 2018 - Op 27 januari overleed ons erelid Ruud van Wely. Cor Dekking (tevens erelid van de Noordzee Club) schreef een kort stukje over Ruud. Lees verder

Wie vaart welke wedstrijd in de Jaarcompetitie?

9 maart 2018 - Tijdens de Dag van het Wedstrijdzeilen in Kajuitjachten, die in november door de Noordzee Club werd georganiseerd, is gesproken over de mogelijkheid om aan het begin van het sei... Lees verder

>