Rijnveld Race, C19-Windmill Race en NSR 2021 geannuleerd

16 april 2021 - We hebben deze beslissing zo lang mogelijk uitgesteld. Maar na de persconferentie van afgelopen dinsdag hebben we vanavond niet anders kunnen besluiten dan de North Sea Regatta ook dit jaar weer te moeten afgelasten.

We hebben deze beslissing zo lang mogelijk uitgesteld. Maar na de persconferentie van afgelopen dinsdag en na enkele indringende bel rondes langs diverse overheidsinstellingen, met helaas een negatieve uitkomst, hebben we vanavond niet anders kunnen besluiten dan de North Sea Regatta ook dit jaar weer te moeten afgelasten. Dit omdat de kans te klein is dat er met Hemelvaart en Pinksteren al voldoende versoepelingen zijn om wedstrijden te mogen organiseren. De huidige noodwet verbiedt dit namelijk. Dit betreft zowel de inshore als offshore wedstrijden.

Met pijn in ons hart zeggen we voor nu, tot ziens, behouden vaart en tot volgend jaar. Voor wederom de 75e editie van de North Sea Regatta.

Namens het gehele NSR team,

Frans Driessen

+ 31 6 53 24 44 95

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Y-Torenrace 1 en 2 mei 2021 AFGELAST!

14 april 2021 - Het is ontzettend jammer. De persconferentie van 13 april is duidelijk. De maatregelen worden verlengd en er is geen mogelijkheid om een evenement als de Y-Torenrace te organise... Lees verder

ALV 2021: 2 Nieuwe bestuursleden en afscheid van 1

19 april 2021 - Tijdens de jaarlijkse algemene ledenvergadering die via Zoom op 14 april gehouden werd, hebben we 2 nieuwe bestuursleden kunnen verwelkomen: Kristien Fromm als nieuwe penningmee... Lees verder

>